Gode tips til indretning af boligen

Vi lever i et samfund, hvor ens personlighed ofte bliver bedømt på, hvordan man indretter sit hjem. Derfor kan det være hjælpsomt med nogle gode tips til indretning af boligen. Det første tip er naturligvis, at man er tro mod sig selv og ens personlige stil, man bør aldrig indrette sit hjem efter, hvad andre mener. Dette kan gøres på mange måder, nogle vælger at vise deres forhold til naturen ved at bringe denne ind i hjemmet i form af dyreskindstæpper, grenmønstre eller pyntepuder med naturskønne motiver, hvilket har været meget in de seneste år.

Det kan også være et godt tip at indrette efter humør, dette gøres typisk med forskellige farver som man finder smukke eller kan finde ro ved. Har man et roligt gemyt, nytter det ikke noget med en rød væg i stuen eller neonfarvede nips. Derimod bør man indrette sig i neutrale basis-, eller pastelfarver, der bedre afspejler ens personlighed. For at bryde dette kan man godt have nogle enkelte pangfarvede ting, eller inddrage unikke elementer med patina som f.eks. lamper eller bronzefigurer. Ens stil er personlig, dog vil det altid være let at finde noget, der falder i ens smag.

Gode tips til indretning af haven

Det er vigtigt for mange, at indretningen af huset afspejles i den omkringliggende have, derfor kan man med fordel starte omvendt og lade haven inspirere indretningen af huset. Har man en smuk og helårsblomstrende have, kan man med fordel bringe nogle af disse farver ind i huset, således at man opnår den røde tråd. Dette kan f.eks. afspejles i pyntepuder i udestuen i matchende farver til forårets og sommerens blomsternuancer. På denne måde bringer man haven ind i huset og på samme måde vil man føle kontinuitet ved at gå fra huset til haven.

Et andet tip er naturligvis at bringe møbelstilen fra huset og ud i haven, har man sorte møbler i huset kan man derfor med fordel male havebænken sort eller købe havemøbler i mørke-, eller koksgrå, således at farverne fra huset fader ud i haven. Derudover er det vigtigt at man sørger for at skabe ro og tryghed i haven, dette kan gøres ved at følge disse gode tips til indretning;

  1. skab højdeforskelle i haven med højbede
  2. lad farvenuancerne fade over i hinanden i regnbuens farver
  3. lad gåturen i haven blive et eventyr med snoede gangstier.

 

indretning-og-design