Markise til haven er et MUST!

Nu skal haven indrettes til sommeren

Indretning er en af mine store passioner her i livet. På de sociale medier, især Instagram, følger jeg nogle mennesker der er rigtig gode til at dekorere deres hjem, så man får mere livskvalitet og kan følge trenden.

Jeg glæder mig simpelthen så meget til sommer. Jeg har nemlig ikke planlagt nogen ferie i udlandet, da jeg vil bruge tiden herhjemme og håbe på en god sommer med en masse godt vejr.

I år har jeg store planer med at udskifte havemøbler, få mig en ny markise, købe en grill og male udhuset i haven en ny frisk farve.

En markise med motor er et MUST!

Der er et bredt sortiment af markiser på nettet. Der er markiser i alle mulige farver, med mange funktioner og med forskellig dug.

Efter at have søgt nettet tyndt for markiser af forskellige slags har jeg set mange slags markiser med forskellige priser. Der er både billige markiser og markiser i den dyre ende. Da jeg blev præsenteret for en markise med motor, blev jeg hurtigt overbevist om at det var det rigtige valg for mig og min have.

Det er nemt og uforpligtende at have en markise med motor. Ved at blot trykke på en knap kan markisen køres ud og ind og så kan den også stilles nedad eller opad.

Efter at have valgt markise, skal der købes nye havemøbler til haven. Komfort og design er vigtigt for mig, men jeg leder også efter nogle havemøbler der passer til markisen. Samtidigt skal de være praktiske at rydde væk når de ikke skal bruges. Sidst, men ikke mindst, skal der købes en helt ny grill til haven, spørgsmålet er bare om det skal være en gas- eller kulgrill.

Den nye markise giver livskvalitet

Den nye markise med motor giver mig ekstra rådighed til at gøre ting, jeg ellers kun havde drømt om. Haven har fået et rigtig dejligt look og markisen giver mig muligheden for at have en helt ny “stue” udenfor i haven. Nu kan jeg nemlig sidde ude i haven året rundt, under en lækker markise og nyde livet med “tag” over hovedet.

Indret din have efter dine behov

For bedst muligt at kunne inspirere mine følgere her på bloggen, vil jeg til enhver tid svare på dine spørgsmål og hvis du har brug for yderligere inspiration eller idéer fra mig, kan du altid få lidt inspiration og billeder tilsendt.