En hyggelig italiensk restaurant Ballerup

I min familie elsker vi mad. Vi spiser sundt i hverdagene, hvor vi laver mad, men i weekenderne gør vi gerne lidt mere ud af det. Vejen til min datters hjerte i hendes teenage-periode var faktisk igennem mad. Der skete et eller andet, da vi gik ud og spiste brunch Ballerup på en italiensk restaurant Ballerup. Måske var det den lækre brunch Ballerup, eller også var det bare et godt tidspunkt at gå ud at spise på. Der skete i hvert fald en eller anden form for magi, og min datter og jeg blev tætte igen på en lækker italiensk restaurant Ballerup.

La Rustica – En italiensk restaurant Ballerup Centeret

I familien går vi som regel ud og spiser en gang om ugen. Som sagt kan vi godt lide, at gøre lidt mere ud af maden i weekenderne. Vi elsker at gå ud at spise, fordi det er hyggeligt på en helt anden måde. Enten spiser vi brunch Ballerup om søndagen, eller også går vi ud og spiser aftensmad på en restaurant Ballerup. Jeg kom igennem til min teenagedatter, da vi spiste brunch Ballerup, bare os to. Vi skulle shoppe i Ballerup Centeret, og normalt plejede vi ikke at udveksle mange ord til hinanden. Hvis jeg skal være helt ærlig, var det snarere en envejskommunikation med en datter, hvis ansigt var klistret til sin mobiltelefon.

La Rustica er en skøn italiensk restaurant Ballerup af flere årsager. Dels fordi den bringer gode minder frem og har skabt mirakler i familien, og dels fordi de har virkelig lækker mad.

Mad til den italienske mave

Hvis det ikke er brunch Ballerup, så er det italiensk mad. Du kan få det hele på La Rustica. Restauranten er i mine øjne den bedste italienske restaurant Ballerup, fordi de serverer italienske pizzaer fra stenovn. Vi taler altså om en italiensk restaurant Ballerup, der rent faktisk serverer italiensk pizza, som de lover. Du behøver ikke at frygte en våd og slatten pizza med brændte, tørre skorper, som dem du får på en grillbar.

La Rustica serverer også wraps, pastaretter, fiskeretter og burgere. Det er på mange måder en familievenlig italiensk restaurant Ballerup, som samtidigt byder på kvalitetsmad. Min livret er deres bruschetta, selvom jeg godt er klar over, at det er en forret. Jeg kunne spise bruschetta til hovedret, hvis jeg fik muligheden. Det ville jeg sikkert også have, hvis jeg spurgte om det. La Rustica har nemlig det sødeste personale og altid den bedste service.

Skal du en tur i Ballerup centeret, eller søger du bare en god italiensk restaurant Ballerup, bør du besøge La Rustica. Vi kombinerer det ofte med en bowlingtur eller lignende og gør det til en rigtig familietur. Oftere og oftere får jeg også lov til at invitere min datter på brunch Ballerup. Hun siger næsten altid ja.