Gør mode til en investering med en taske fra Fendi

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har lagt noget op på bloggen. Det skyldes travlhed op til jul, og så har jeg haft meget at se til på arbejdet. Dette indlæg vil ikke handle om boligindretning, men om mode. Som jeg har nævnt i mit tidligere indlæg om gode tips til indretning af boligen, lever vi i et samfund, hvor din indretning i hjemmet fortæller noget om din personlighed. Men din personlighed afspejles ikke kun i din indretning. Din tøjstil siger mindst lige så meget om din personlighed, og det er min datter også ved at opdage. Til jul ønskede hun sig en quiltet mini rygsæk i sort, og jeg har aldrig været så lykkelig over at give noget i gave før. Overraskelsen var tydelig at se på hendes ansigt. Det er nok til at gøre en mor glad i lang tid.

Fendi betyder kvalitet

Som sagt udstråler tøjstil, hvem du er som person. Jeg er typen, der hellere vil købe dyrt tøj, fordi det ganske enkelt er bedre kvalitet. Hvis man vælger de rigtige brands, kan det endda blive en investering. Fendi er et af de brands, hvor teorien om dyre priser = god kvalitet holder stik, fordi det holder mange år uden at blive slidt. Mit bedste køb nogensinde har nok været min sorte pung med guld studs fra Fendi. Den købte jeg for fem år siden, og den er stadig med i min tote bag, når jeg er ud at handle. Samtidig kan den lige være i en clutch, når jeg skal ud med min mand. Hvad jeg godt kan lide ved den er, at den er i et tidløst design. Det gør, at jeg aldrig bliver træt af den, og så er den af 100% italiensk kalveskind, så jeg får lov til at beholde den længe endnu, uden at den går i stykker.

Fendi blev grundlagt af Adele Fendi i Italien i 1925 og sælger primært pels- og lædervarer. De producerer også lækkert børnetøj. De vokser bare så hurigt ud af det alligevel, så jeg foretrækker deres store udvalg af accessories, fordi de kan blive brugt i mange år.

Man kan næsten heller ikke undgå at falde for deres nøgleringe af ræv- og kalveskind med læderrem. Disse er også er blevet topmoderne. De ligner små trolde eller blomster, og de giver bare noget ekstra personlighed til tasken eller nøglebundet. Ud over det sælger Fendi også en lang række sneakers i samme gode kvalitet, støvler og støvletter samt flotte sandaler med plateau. Deres tørklæder, som kan fås i 100% silke, kan også gøre meget ved dit udtryk. Du kan finde en masse af bags, sko og accessories fra Fendi hos Kassandra.

Kvalitet er en investering

Det er også derfor, jeg besluttede at give min datter den sorte mini rygsæk i julegave. Jeg ved nemlig, at dens tidløse design og gode kvalitet vil gøre, at hun kan bruge den i mange år. Så der er ingen tvivl om, at jeg ser det som en investering. Selv hvis hun af en eller anden grund skulle blive træt af den, så kender jeg en, der helt sikkert gerne vil overtage den og bruge den flittigt. Med en taske fra Fendi, behøver jeg ikke at købe ny taske hvert år.

Fendi taske